Aktív -Analitikusok egyesülete

önismereti csoport

Kép:

HELYSZÍN - 1124 Budapest, Lejtő u. 24. (AKAPE székhelye)

DÁTUM - szeptember 23, október 21, november 11, december 9. (első négy alkalom)

IDŐPONT - hétfői napokon 16.30 - 20.30

ÁR - 15 000 Ft/alkalom (5x45 perc)

CSOPORTVEZETŐK - Dr. Duba Andrea - aktív-analitikus oktató, szupervizor, metamorphoses meseterapeuta, Hámor Éva - aktív-analitikus oktató, csoportanalitikus, családterapeuta

Az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete keretében ismét önismereti csoportot indítunk ősztől. A csoport havi egy alkalommal találkozik szeptembertől júniusig, hétfő délután 16:30-20:30-ig. Célunk, hogy az önreflexión túl az aktív-analitikus szemléletbe, működésmódba is betekintést kapjanak a csoporttagok.
 
Az aktív-analitikus módszerben régóta hagyomány, hogy művészeti alkotásokat használunk a terápiában és a módszer oktatásában is. A csoporton is a művészetet hívjuk majd segítségül az önmagunkra való reflektálásban. A csoporttagok mellett irodalmi szövegek, versek, mesék, festmények lesznek a segítő tükreink. A műalkotások tükrében nemcsak konfliktusainkat láthatjuk meg, hanem modellként, mintaként is szolgálhatnak a fejlődésre, cselekvésre, és közvetítő közegként funkcionálnak terapeuta és kliens illetve csoporttagok között. Együtt lépünk be egy történet, egy kép szimbólumokkal teli világába, és keressük a megfeleléseket saját lelkünk színtereivel. Eszköztárunkban csoportjátékok, imaginatív elemek is megtalálhatók.
 
A csoporton való részvétel beszámítható az aktív-analitikus módszerspecifikus képzés sajátélmény követelményébe.
 
A csoportba olyan pszichológus, orvos, mentálhigiénés, vagy coach végzettségű segítőket várunk akik érdeklődnek az aktív-analitikus módszer iránt.

A csoport az első alkalmat követően zártkörű lesz, a jelentkezőkkel előzetesen interjút készítünk.
 
Jelentkezés: andrea.duba@konzultacio.hu vagy hamoreva@hotmail.com